Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hanrun Paper x Sign Trade együttműködés Közép-Európában

Hanrun Paper x Sign Trade együttműködés Közép-Európában

Egy remek hírt szeretnénk megosztani azokkal, akik a DTF nyomtatással foglalkoznak, hiszen számukra valószínűleg sem a Hanrun sem a Sign Trade név nem lesz ismeretlen. Az elmúlt hónapok nagy csendje rengeteg munkát, erőfeszítést igényelt részünkről, de szerintünk abszolút megérte! A Sign Trade hivatalos disztribútora lett a Hanrun Paper-nek Közép-Európában. Ez a megtisztelő partneri együttműködés elsősorban nem nekünk, hanem partnereinknek és vásárlóink számára lesz a leginkább előnyös, hiszen a DTF nyomtatáshoz szükséges gépek és alapanyagok kiemelkedő minősége tette a Hanrun-t világszerte ismerté. DTF termékeink egy részét már a kezdetektől a Hanruntól szereztük be, de az együttműködés keretein belül ez minden termékre kiterjed, a tekercses DTF filmre, DTF nyomtatókra és minden szükséges kiegészítő termékre.

Az együttműködés számtalan lehetőséget és új megoldást kínál mindenki számára. Ilyen például, hogy kínálatukban korábban csak az A3-as íves asztali DTF nyomtató és 60cm-es tekercses ipari nyomtató volt megtalálható, hiányzott a köztes megoldás. De örömmel oszthatjuk meg veletek, hogy most már 30 cm széles, kompakt, tekercses, félipari DTF nyomtató is kapható lesz, ami egy tökéletes gép azok számára, akiknek fontos a nagyobb gyártási kapacitás, de egy 60 cm-es ipari gép még túl nagy lépés lenne. A DTF termékek bővítése mellett egy nagyszerű új technológia is érkezik kínálatunkba, ami nem más mint az UV Transzfer (más néven UV DTF). Ez a technológia egy remek megoldást nyújt a kemény felületű termékek full-color feliratozásához, ezzel egy új korszakot indítva a reklámtárgyak készítésében.

Szeretnénk megragadni a lehetőséget és meghívni mindazokat, akik érdeklődnek az újdonságok iránt a FESPA Global Print Expora, ahol idén már kiállítóként veszünk részt! A kiállítás során az új DTF nyomtatók mellett egy tekercses UV Transzfer nyomtató és a technológia is bemutatásra kerül. Érdemes ellátogatni a kiállításra, hogy első kézből értesülj a piaci újdonságokról és persze a kiállítási akciókról, kedvezményekről. A kiállítás Május 23-26 között kerül megrendezésre Münchenben, minket pedig az A2-A64-es standon találhatok meg.

Bízunk benne, hogy a Hanrun Paper-el kötött együttműködésnek köszönhetően még magasabb minőségű termékeket és szolgáltatást tudunk majd nyújtani nektek kedvezőbb áron, jó feltételekkel. A további részletekről, kedvezményekről és új termékekről hamarosan még több információt osztunk meg veletek úgyhogy érdemes minket követni akár Facebookon akár hírleveleinkre feliratkozni.